Main menu

Aaron Murray

Ugodno sam iznenađen koliko je naizgled jednostavno bilo kupiti kuću u Dubrovniku. Puno putujem zbog poslovnih obveza i činjenica da sam mogao komunicirati i porukama putem Whatsupa je bila olakšanje.
Zahvalan sam što su me poštedjeli svih onih obeshrabrujućih priča o kojima sam slušao kada sam počeo tražiti kuću za sebe. Pobrinuli su se za sve, savjetovali kroz cijeli proces i svaki korak objasnili unaprijed tako da sam znao što me čeka. Sveukupni proces kupnje i obnove kuće, zahvaljujući njima, bio je za mene lijepo iskustvo.

Paul Hember

Imamo dobar odnos sa Libertas inženjeringom već više od 10 godina, posebice oko savjetovanja o lokalnoj gradnji i pravnim stvarima, što može biti teško pratiti - osobito stranim klijentima koji ne znaju jezik i nisu informirani o poreznim pitanjima i građevinskim propisima koji su dosta rigorozni. I dalje surađujemo s Libertasom na našim projektima.

Sadeq Nejad

Kada sam odlučio graditi vilu svojih snova u Dubrovniku, upoznao sam nekoliko izvođača prije nego sam se odlučio angažirati Mara Sladu i njegovu firmu Libertas inženjering. Moram reći da me na prvom sastanaku Maro oduševio svojim profesionalizmom i integritetom. Izgradnja skroz nove kuće je ionako veliki pothvat, a raditi to u stranoj zemlji zna biti zastrašujući izazov kojeg ne može svatko podnijeti. No, Maro i njegov tim inženjera i građevinskih radnika su učinili moje iskustvo veoma zadovoljavajućim. Maro je uvijek bio ugodan, nasmiješen i staložen i onda kada sam mijenjao mišljenja i tražio ga da promijeni neke pojedinosti u izgradnji. Libertas inženjering je uspio prekoračiti razinu zadovoljstva kojeg sam očekivao. Potrudili su se dati točnu procjenu troškova, da vila bude sagrađena na vrijeme, a gradilište je konstantno bilo uredno i čisto. Mogu  preporučiti Libertas inženjering i Mara Sladu bez ikakve zadrške.